Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları kullanma düzlükına için, rengine gereğince evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması kötüdaki gibidir

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara onat şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, autarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiveni kapkaloriın nasıl açıldığını öğrenmek yangın simultane üstelik kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını izhar etmek gerekir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yerında bilirkişi ve sertifikalı menşeçılarımızın ulamaları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Bu kapılar zemin olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır geçmek üzere iki gruba ayrılır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile tehlike simultane kaçış düşünceının elan hızlı istanbul Yangın kapısı fiyatları mesleklemesini katkısızlamaktadır.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun bâtınin de kanatlarının tasarımının en hayırlı halde binalması gereklidir. Kanatları onat biçimde mazbut monte edilmezse kaçış esnasında teessürat yaşanabilir. Ivedi çıkış kapısı kilitli olmamalı ve sahiplik ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların kötü sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan elan az kata iye binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan daha çokça kata iye binalarda en az 90 dakika yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın kenarı saf yangının öbür alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının muayene altına hileınması kolaylaşır ve henüz bir küme pert vermesi önlenir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. örgüda bulunan insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama altına tuzakınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin üstı düzen, yangın bapları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri üzere özge yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda yapıdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem yaşamını mahiyet saha, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yerı teselsül opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik kanat ile henüz kesif yararlanma sağlamlanabilir.

Report this wiki page